Luft Vatten Värmepump

Luft vatten värmepump priser

Priserna på olika Luft vatten värmepumpar kan variera men vi skulle rekommendera att välja ett erfaret företag med goda referenser snarare än att välja den billigaste leverantören. Luft vatten värmepumpen är tänkt att fungera i 30 år, och om du då låtit priset avgöra vid köpet så kan risken vara att den inte håller så länge. Billigast är inte alltid bäst, särskilt inte vid en så viktig investering som värmepump.

Luft vatten värmepump offert

När det gäller luft vatten värmepump offert och pris för dig som privatperson så har du ett väldigt bra konsumentskydd. Om du däremot betalar i förskott och leverantören av någon anledning avviker med dina pengar så hjälper det inte speciellt långt. Betala aldrig något i förskott!

 

ROT-avdrag vid installation av värmepump

30% av installationskostnaden av luft vatten värmepump får du dra av via rot-avdraget! Be om att få detta justerat redan på fakturan så slipper du ligga ute med pengarna. 

Miniräknare

Luft vatten värmepump - Information och fakta

Luft vatten värmepump passar bra om klimatet är lite mildare och avståndet nedåt till berggrunden är långt. Med luft vatten värmepump behöver du heller inte borra vilket gör att priset blir lite billigare. Hur mycket luft vatten värmepump skulle kosta just dig kan du lätt ta reda på genom att fylla i formuläret på Bergvärme-info.se, en offerttjänst för seriösa värmepumpsinstallatörer.